Visjonen vår er enkel: Å gjere det enkelt å velge kvalitet. Me designar og produserer i hjartet av Sognefjorden, og det har me gjort i 48 år. Me kan det me driv med, og det er trygt for deg og dine.

Ingrid baderomsmøbel

INGRID baderomsmøbel er ein klassikar – no kjem den også i eikefiner som gir eit eksklusivt preg til ditt baderom.
Vi tilbyr eit stort utvalg av modellar og størrelsar slik at du kan skape det perfekte badet etter din eigen smak.
Du kan no velge mellom ulike grepsalternativ i eik, som gir deg ein unik moglegheit til å tilpasse møbelet etter din personlege stil og preferansar.
La deg inspirere og leik deg fram til ditt drømmebad med INGRID, anten du vel eikefiner eller folie.
Kombinasjonen av tidløs klassisk design og moderne fleksibilitet gjer INGRID til det opplagte valet for eit perfekt baderom.

Selma baderomsmøbel

SELMA tek tre og natur inn på badet ditt. Dette møbelet er særleg kjenneteikna ved sin eksepsjonelle kvalitet og unike design.
Kvar eikestav er omsorgsfullt utvald for å sikre eineståande estetikk og langvarig slitestyrke i baderommet ditt.
Overskuddsmaterialet av eik som ikkje passar saman har me valt å lakkere i to nye fargar – svart eller mørk eik. Slik unngår me svinn, og kan bruke alle deler.

Det er viktig å hugse på at SELMA er eit møbel i trevirke. Kvar trestav og overflate er unik. Ein må rekne med litt variasjon i farge og struktur. Det er det som gjer SELMA spesiell og eineståande.

Emma Baderomsmøbel

EMMA baderomsmøbel i lakkert eller eikefinér bringer ein unik spa-følelse inn i kvardagen din. Med sitt unike utseende og høge kvalitet er dette møbelet meir enn berre ein funksjonell del av badet ditt –EMMA forvandlar den daglege rutinen din til ei oppleving av luksus og velvære.
Den mjuk glansen av lakkert overflater eller den naturlege varmen frå eikefinér skapar ein visuell harmoni som vil inspirere deg kvar einaste dag.

EMMA er eit møbel i trevirke. Kvar overflate er unik. Ein må rekne med litt variasjon i farge og struktur.