Bli medlem i Norges mest lønnsomme rørleggerkjede

Rørkjøp bidrar til at din hverdag som rørlegger blir mer effektiv og mer lønnsom. Mer enn 440 andre rørleggerbedrifter er allerede medlem – bli med, du har alt å vinne!

CFA RØRLEGGERBEDRIFT holder til på Gjerdrum. Espen Cedell etablerte bedriften sammen med Torfinn Frang og Geir Aarstad i 2011. Som bedriftseiere er de opptatt av å styre sin egen arbeidshverdag og ha styringsrett når viktige beslutninger tas.

– Og alle disse mulighetene fikk vi jo når vi etablerte egen bedrift, forteller Espen.

Det å miste denne friheten ved å melde oss inn i en rørleggerkjede med mange regler, var uaktuelt hos oss. Den store fordelen med Rørkjøp er at alt er basert på frivillighet. Vi handler varer der vi selv foretrekker, vi betaler ingen medlemsavgift og vi kjører profilerte biler hvor vår lokale tilknytning kommer tydelig frem, forteller Espen.

Fornøyd Rørkjøper, Espen Cedell – CFA Rør AS

– Rørkjøp legger tilrette for at eieren av rørleggerbedriften er sjefen over egen bedrift. I tillegg har vi som medlem alle stordrifts-fordelene; det resulterer i bedre lønnsomhet og større konkurransekraft. Det er jo egentlig for godt til å være sant!

Hvordan vil du oppsummere mange års medlemskap i Rørkjøp?
– Gode avtaler, fellesskap, bistand fra kjedekontoret og samholdet blant medlemmene er blant de største fordelene. Summen av dette gir helt andre vilkår enn å stå alene, men det viktigste i en hektisk hverdag er kanskje at det kreves lite av oss som medlemmer. Og sist, men ikke minst, det er veldig hyggelige mennesker på kjedekontoret som alltid kan bistå om vi har behov for hjelp enten det er juridiske spørsmål eller dataproblemer.

Ingen forpliktelser knyttet til medlemsskap

– Det viktigste for meg når jeg startet egen bedrift var frihet. I Rørkjøp får vi som medlem frihet til å styre vår egen hverdag. Er vi lei kan vi jo melde oss ut imorgen. Men det gjør vi jo ikke, ler Espen.

– Hos Rørkjøp nyter bedriften vår godt av stordriftsfordeler helt uten forpliktelser. Og det er jo ganske genialt.

Bli mer lønnsom – bli medlem av Rørkjøp

Medlemskap i Rørkjøp vil bidra til at din hverdag som rørlegger blir mer effektiv og mer lønnsom.

100 % eid av medlemsbedrifter:
Som aksjonær får du tilgang til både aksje- og kjøpsutbytte. Merk: Vi har ordninger som sikrer at nyetablerte bedrifter også kan søke medlemsskap.

Gode innkjøpsbetingelser:
Store innkjøp gir konkurransedyktige priser. Vi har avtale med alle relevante leverandører. Du handler det du ønsker til gode priser.

 

Gjennomfakturering:
Alt du kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og utvalgte direkteleverandører), samles og faktureres 1 gang pr. måned. Dette bidrar til mindre papirarbeid for din bedrift, og redusert kostnad til egen regnskapsfører.

Kredittansvar og fakturakontroll:
Rørkjøp handler på vegne av medlemmene og sikrer gode leverandøravtaler og priser. Vi sjekker også at du til enhver tid får avtalepriser.

Varekjøp:
Fri måned + 30 dager forfall gis på faktura til deg som medlem (fra Rørkjøp).

Skreddersydde IT-systemer:
Vi har utviklet IT-systemer som gjør det smartere, enklere og raskere for våre medlemmer å handle inn produkter.

Felles intranett:
Intranettet gir deg full oversikt over eget varekjøp hos den enkelte grossist og leverandør. I tillegg gir intranettet oppdatert informasjon om blant annet
utvikling i bransjen, nye reguleringer og leverandører/produsenter.

Nettbutikk på eget domene:
Som en del av medlemskapet får du tilgang til Rørkjøps produktsortiment og får med det nettbutikk på ditt eget domene (webadresse). Det gis avanse på produktene som selges gjennom egen nettbutikk.

KS-system:
Mange rørleggere glemmer å fylle ut nødvendige papirer for å kvalitetssikre prosjekter. Dette kan føre til store kostnader, og i verste fall at man mister ulike
bevilgninger. Med vårt skreddersydde KS-system, blir det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Vi har også KS-mobilapp for smarttelefoner.

Egen nettbutikk for privatmarkedet:
Vi er eneste rørleggerkjede i Norge med egen nettbutikk for privatmarkedet; rorkjop.no

Synlig markedsføring:
På rorkjop.no, har vi lagt inn funksjonen “Finn rørlegger” som gjør at forbruker kan søke opp medlemmer på postnummer når de har behov for en lokal rørlegger.
Denne funksjonen bidrar til oppdrag for våre rørleggere!

Faglig utvikling:
Det arrangeres regionmøter, årsmøte, kurs og andre samlinger som du som medlem kan delta på etter ønsker og behov. En fin mulighet til å komme i kontakt med
andre rørleggere og dele erfaringer fra bransjen.

Faglig tyngde og trygghet:
Det er stor trygghet i å være medlem av Rørkjøp. Sammen med mer enn 450 andre rørleggerbedrifter står din bedrift sterkere og dette gir trygghet også for dine
kunder.

Sosiale medier:
Vi bistår din bedrift med god synlighet på sosiale medier. Økt synlighet generer mer kjennskap til kjeden og våre medlemmer. Vi har stor fokus på markedsføring via
Instagram, LinkedIN, Facebook og YouTube.

Bygging av nettverk:
Det arrangeres to sosialfaglige turer hvert år. Skitur og storbytur. Dette er populære arrangementer som gir medlemmene god kontakt med kolleger i hele Norge. 

Medlemsansvarlige i Rørkjøp

Espen Engmann – Medlemsansvarlig Øst
espen.engmann@rorkjop.no
450 07 272

Halgrim Lorentsen – Medlemsansvarlig Nord
halgrim.lorentsen@rorkjop.no
472 89 533

Eirik Eriksen – Medlemsansvarlig Vest
eirik.eriksen@rorkjop.no
919 21 939

Kontakt oss om medlemskap i Rørkjøp

Takk, din henvendelse er registrert!